Opdrachtgevers

Overzicht van opdrachtgevers van ons bedrijf

Home » Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Op deze pagina vind je een een overzicht van klanten, opdrachtgevers en partners met wie wij regelmatig samenwerken. Behalve vele particuliere woningeigenaren hebben ondergenoemde bedrijven en andere partijen onze hulp bij ingeroepen bij het uitvoeren van vleermuisonderzoek. Werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld veldonderzoek, inventarisaties, gebouwinspecties, kolonietellingen, thermografisch onderzoek en aanvullend onderzoek. Ook kunnen we helpen bij het begeleiden of controleren van het natuurvrij maken van gebouwen.

Klanten van ons bedrijf

Vleermuis-onderzoek.nl is onderdeel van Energiekeurplus, volledig onafhankelijk onderzoeks- & adviesbureau. Wij werken voor zowel voor de zakelijke- als voor de particuliere markt. Onze klanten zijn particuliere woningeigenaren, VVE’s, ecologische onderzoeksbureau’s, instellingen en bedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Maak ook gebruik van onze diensten

Wil je ook een vleermuisonderzoek laten uitvoeren? Neem dan op tijd contact met ons op. Zo voorkom je onnodige vertraging bij de uitvoering van geplande werkzaamheden.

Wie zijn onze klanten