Vraag nu een offerte aan voor een vleermuisonderzoek

Offerte

Vraag nu een offerte voor vleermuisonderzoek aan

Home » Offerte

Offerte aanvragen

Wij doen onafhankelijk vleermuisonderzoek in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met gebruik van de meest moderne onderzoekstechnieken. Zoals thermografie, een drone voorzien van een warmtebeeldcamera, onze akoestische camera, batdetectoren en professionele analyse software. Wil je ook gebruik maken van onze diensten, of zoek je als als ecologisch bureau uitbreiding van je flexibele schil? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor inhuren te bespreken, of vraag direct een prijsopgave aan via ons offerteformulier.

Vleermuisonderzoek

Wij zijn een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. We hebben ons gespecialiseerd in vleermuisonderzoek voor particulieren, woningcorporaties, overheden en diverse zakelijke opdrachtgevers. We doen onderzoek naar zomer-, winter- en paarverblijfplaatsen, vliegroutes en fourageergebieden van vleermuizen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Offerteaanvraag

Maak ook gebruik van onze diensten, voorkom onnodig oponthoud en vraag op tijd een een vleermuisonderzoek aan. Maak hiervoor gebruik van het onderstaande offerteformulier en je ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

Ja, ik wil graag een offerte voor een vleermuisonderzoek aanvragen!

Offerteformulier

Offerte