Vraag nu een offerte aan voor een vleermuisonderzoek

Offerte

Vraag nu een offerte voor vleermuisonderzoek aan

Home » Offerte

Offerte aanvragen

Wij doen onafhankelijk vleermuisonderzoek in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met gebruik van de meest moderne onderzoekstechnieken. Zoals thermografie, een drone voorzien van een warmtebeeldcamera, onze akoestische camera, batdetectoren en professionele analyse software. Wil je ook gebruik maken van onze diensten, of zoek je als als ecologisch bureau uitbreiding van je flexibele schil? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor inhuren te bespreken, of vraag direct een prijsopgave aan via ons offerteformulier.

Vleermuisonderzoek

Wij zijn een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. We zijn gespecialiseerd in nader vleermuisonderzoek voor particulieren, woningcorporaties, overheden en diverse zakelijke opdrachtgevers. We doen onderzoek volgens het geldende vleermuisprotocol. Hierbij onderzoeken we of er sprake is van zomer-, winter-, kraam- en paarverblijfplaatsen, vliegroutes en fourageergebieden van vleermuizen. Wij werken in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Offerteaanvraag

Voorkom onnodig oponthoud van uw project en maak gebruik van onze diensten. Vraag daarom op tijd een vleermuisonderzoek aan! Maak gebruik van het onderstaande offerteformulier en je ontvangt voor 15 mei 2023 een vrijblijvende prijsopgave voor een nader onderzoek in 2023. Aanvragen voor onderzoeken na half mei 2023 mei kunnen wij indien gewenst in 2024 voor u uitvoeren.

Ja, ik wil graag een offerte voor een vleermuisonderzoek aanvragen!

Offerteformulier

Offerte