Vraag nu een offerte aan voor een vleermuisonderzoek

Offerte

Vraag nu een offerte voor vleermuisonderzoek aan

Home » Offerte

Offerte aanvragen

Wij doen onafhankelijk vleermuisonderzoek in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met gebruik van de meest moderne onderzoekstechnieken. Zoals thermografie, een drone voorzien van een warmtebeeldcamera, onze akoestische camera, batdetectoren en professionele analyse software. Wil je ook gebruik maken van onze diensten, of zoek je als als ecologisch bureau uitbreiding van je flexibele schil? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor inhuren te bespreken, of vraag direct een prijsopgave aan via ons offerteformulier.

Vleermuisonderzoek aanvragen

Wij zijn een ecologisch onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt.
We zijn gespecialiseerd in betaalbare quickscans flora & fauna en nader vleermuisonderzoek voor particulieren, woningcorporaties, overheden en diverse zakelijke opdrachtgevers. We doen onderzoek volgens het geldende vleermuisprotocol. Hierbij onderzoeken we of er sprake is van zomer-, winter-, kraam- en paarverblijfplaatsen, vliegroutes en fourageergebieden van vleermuizen. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Offerteaanvraag

Voorkom onnodig oponthoud van uw project en maak ook gebruik van onze diensten. Vraag daarom op tijd een quickscan of een vleermuisonderzoek aan! Maak hiervoor gebruik van het onderstaande offerteformulier.

Ja, ik wil graag een offerte voor een vleermuisonderzoek aanvragen!

Offerteformulier

Offerte